COVID-19: Važne informacije

Brojni dodatni sadržaji za sve ljubitelje aktivnog odmora

Priroda vas ovdje neprestano poziva na pokret i aktivnost. Jednostavno se prepustite i krenite – laganom šetnjom uz popularni lugomare ili pak adrenalinskim skokom u novu avanturu!

Za rekreaciju ili za strastvene sportaše, na otoku Krku nudimo vam široku paletu mogućnosti za aktivan odmor: uređene pješačke i biciklističke staze, igrališta za rukomet i košarku, odbojku na pijesku, tenis i mini-golf, zabavne quadove za uzbudljive vožnje otokom i, neizostavno, brojne sportove na vodi.

Za laganije aktivnosti, ali i za romantične sutone, uputite se šetnicama uz zavodljivu obalu Jadrana. Istraživanja nastavite jednom od atraktivnih pješačkih i biciklističkih staza koje vrludaju otokom. One laganije pokazat će vam obalu i provesti vas kroz unutrašnjost otoka, teže staze namijenjene su iskusnim rekreativcima i planinarima čiji će trud biti nagrađen vrhunskim pogledom.

U moru i morskim dubinama uživat ćete uz jedrenje ili ronjenje, bilo da ste početnik ili iskusni “morski vuk”, a zabavljati se na valovima možete i u vožnji sandolinom i skuterom, uz jet-ski i banana-lift. Ljubitelji adrenalina u raznovrsnoj će ponudi pronaći i vožnju karuselom, padobranom i skijanje na vodi.

Hotel Malin pobrinuo se za brojne aktivnosti za djecu i odrasle, a uz najam bicikla, za Vas organiziramo razne sadržaje za Vaše slobodno vrijeme.

RUN FRIENDLY HOTEL

RUN FRIENDLY HOTEL

Otok Krk je zbog svoje mikroklimatske posebnosti idealno mjesto za sportske aktivnosti na čistom zraku bogatom aerosolima te obogaćenom aromatskim i blagotvornim djelovanjem mediteranske flore. Boravak na otoku i u Run friendly hotelu Malin čini idealan paket iskustava za trkače svih razina spremnosti, ali i sve druge goste željne aktivnog doživljaja Krka kao otoka vitalnosti i jedinstvene […]

Pogledajte
Bicikliranje

Bicikliranje

Smještajne jedinice hotela Malin idealan su spoj opuštanja i aktivnog odmora. Za sve goste u potrazi za avanturom koji žele upoznati otok Krk kroz drugačiju perspektivu, najam bicikla odličan je odabir. Osim najma bicikla i biciklističke opreme, hotel Malin će vam pružiti podršku pri planiranju biciklističkih tura te vam pomoći da upoznate najzanimljivije dijelove otoka […]

Pogledajte
Rezerviraj