Brojni dodatni sadržaji za sve ljubitelje aktivnog odmora

Priroda vas ovdje neprestano poziva na pokret i aktivnost. Jednostavno se prepustite i krenite – laganom šetnjom uz popularni lugomare ili pak adrenalinskim skokom u novu avanturu!

Za rekreaciju ili za strastvene sportaše, na otoku Krku nudimo vam široku paletu mogućnosti za aktivan odmor: uređene pješačke i biciklističke staze, igrališta za rukomet i košarku, odbojku na pijesku, tenis i mini-golf, zabavne quadove za uzbudljive vožnje otokom i, neizostavno, brojne sportove na vodi.

Za laganije aktivnosti, ali i za romantične sutone, uputite se šetnicama uz zavodljivu obalu Jadrana. Istraživanja nastavite jednom od atraktivnih pješačkih i biciklističkih staza koje vrludaju otokom. One laganije pokazat će vam obalu i provesti vas kroz unutrašnjost otoka, teže staze namijenjene su iskusnim rekreativcima i planinarima čiji će trud biti nagrađen vrhunskim pogledom.

U moru i morskim dubinama uživat ćete uz jedrenje ili ronjenje, bilo da ste početnik ili iskusni “morski vuk”, a zabavljati se na valovima možete i u vožnji sandolinom i skuterom, uz jet-ski i banana-lift. Ljubitelji adrenalina u raznovrsnoj će ponudi pronaći i vožnju karuselom, padobranom i skijanje na vodi.

Hotel Malin pobrinuo se za brojne aktivnosti za djecu i odrasle, a uz najam bicikla, za Vas organiziramo razne sadržaje za Vaše slobodno vrijeme.

PUTOVIMA CAMINA

PUTOVIMA CAMINA

Da li ste znali da cijeli otok možete propješačiti za sedam dana? Krenite u vođenu pješačku avanturu, skrojenu po mjeri ljubitelja prirode i otkrijte svu ljepotu i raznolikost Zlatnog otoka. Ruta Camino Krk duga je oko 150 km, s preporučenim planom puta. Spektakularni prirodni krajolik, šume, brda s predivnim pogledom, stari dvorci i crkve, napuštena sela, […]

Pogledajte
Bicikliranje

Bicikliranje

Smještajne jedinice hotela Malin idealan su spoj opuštanja i aktivnog odmora. Za sve goste u potrazi za avanturom koji žele upoznati otok Krk kroz drugačiju perspektivu, najam bicikla odličan je odabir. Hotel Malin će vam pružiti podršku pri planiranju biciklističkih tura te vam pomoći da upoznate najzanimljivije dijelove otoka Krka.

Pogledajte
Rezerviraj