COVID-19: Važne informacije

Brojni dodatni sadržaji za sve ljubitelje aktivnog odmora

Priroda vas ovdje neprestano poziva na pokret i aktivnost. Jednostavno se prepustite i krenite – laganom šetnjom uz popularni lugomare ili pak adrenalinskim skokom u novu avanturu!

Za rekreaciju ili za strastvene sportaše, na otoku Krku nudimo vam široku paletu mogućnosti za aktivan odmor: uređene pješačke i biciklističke staze, igrališta za rukomet i košarku, odbojku na pijesku, tenis i mini-golf, zabavne quadove za uzbudljive vožnje otokom i, neizostavno, brojne sportove na vodi.

Za laganije aktivnosti, ali i za romantične sutone, uputite se šetnicama uz zavodljivu obalu Jadrana. Istraživanja nastavite jednom od atraktivnih pješačkih i biciklističkih staza koje vrludaju otokom. One laganije pokazat će vam obalu i provesti vas kroz unutrašnjost otoka, teže staze namijenjene su iskusnim rekreativcima i planinarima čiji će trud biti nagrađen vrhunskim pogledom.

U moru i morskim dubinama uživat ćete uz jedrenje ili ronjenje, bilo da ste početnik ili iskusni “morski vuk”, a zabavljati se na valovima možete i u vožnji sandolinom i skuterom, uz jet-ski i banana-lift. Ljubitelji adrenalina u raznovrsnoj će ponudi pronaći i vožnju karuselom, padobranom i skijanje na vodi.

Hotel Malin pobrinuo se za brojne aktivnosti za djecu i odrasle, a uz najam bicikla, za Vas organiziramo razne sadržaje za Vaše slobodno vrijeme.

Run friendly experience

Run friendly experience

Malinska je savršena destinacija za sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Zbog svog položaja i blage mediteranske klime, idealna je cjelogodišnja destinacija za trčanje. Uske stazice tik do mora, male uvale i skrivene plažice, bezbrojni makadamski i stari putevi, bujna vegetacija i mediteranska klima, stoljetni hrastovi i masline, kombinirani sa nezahtjevnim usponom i dužinom, savršen su […]

Pogledajte
Bicikliranje

Bicikliranje

Smještajne jedinice hotela Malin idealan su spoj opuštanja i aktivnog odmora. Za sve goste u potrazi za avanturom koji žele upoznati otok Krk kroz drugačiju perspektivu, najam bicikla odličan je odabir. Osim najma bicikla i biciklističke opreme, hotel Malin će vam pružiti podršku pri planiranju biciklističkih tura te vam pomoći da upoznate najzanimljivije dijelove otoka […]

Pogledajte
Rezerviraj