Zipline “Edison” jedinstvena je atrakcija na otoku Krku a i šire, namijenjen obitelji i ljubiteljima pustolovina. Smješten je na prijevoju Treskavc uz državnu cestu D 102 u neposrednoj blizini poznate staze glagoljice. “Šetnja među krošnjama” posjetiteljima omogućava nezaboravni doživljaj kroz vožnju terenskim vozilom, hodanje po nezaboravnim krajolicima, spuštanja sajlama i to sve na više od 2 km dužine.

Početna točka je ujedno i najviša točka Zipline-a te Vam daje i najljepšu sliku, pogled na sam jug otoka Krka, Bašku i otok Prvić. Vožnja života u ukupnom trajanju od otprilike dva sata na mnogobrojnim sajlama s pogledom na Jadransko more i prekrasan krševit krajolik jedan je jedinstven doživljaj koji možete doživjeti i ponijeti sa sobom.

“Šetnja među krošnjama” započinje upoznavanjem sa sigurnosnom opremom, oblačenjem i provjerom iste. Nakon toga posjetitelji prolaze kratku obuku te uskaču u terensko vozilo kojim će biti prevezeni na dva i pol kilometra udaljeni start Ziplinea. Po dolasku na lokaciju posjetitelji još jednom dobivaju upute potrebne za “šetnju među krošnjama” i prolaze prvu liniju tzv. “baby line”, gdje se posjetitelji uče osnovama vožnje po zipline-u (kočenje, monkey style). Nakon toga krece avantura života…

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj