Kampiranje – parcele

Sa 130 parcela za smještaj šatora, prikolica i kampera kamp Tiha idealno je mjesto za sve koji žele iskusiti odmor u prirodi. Parcele površine od 70 do 170 m²  su rasprostranjene na veličanstvena 4 hektara borovima pošumljenog prostora, okruženog čistim morem i šljunkovitom plažom. Parcele su smještene u hladovini prekrasne šume te predstavljaju najatraktivniji oblik kampiranja na otoku Krku.

Svaka parcela je opremljena priključcima na vodu, struju i  Wi Fi Internetom.

Jednostavnost i ljepota kampiranja razbistrit će Vaš um i napuniti tijelo energijom. Sjedinite se s prirodom: kristalno čisto more, sunčano plavo nebo, hlad borova – sve što trebate za idealan odmor.

Parcele

Parcele Standard Mare (60 – 80 m2) Možete odabrati parcele veličine od 60 do 80 m2 s fantastičnim pogledom na more. Svi tipovi parcele opremljeni priključkom na struju i vodu. Uživajte u odmoru na otvorenome i jedinstvenome pogledu na more.   Parcele Standard Sun (60 – 80 m2) Ako biste radije boravili u mirnijem ili intimnijem […]

  • Površina: 60-80m 2
  • WiFi

Tranzitni smještaj

U kampu je posebno predviđen prostor i kamp jedinice za kampiste koji ljetuju u kampu kao prolaznici, bilo da kampiraju u šatoru, u kamp kućici ili kamperu. Kamp jedinice imaju priključak na struju.

  • WiFi
Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj