Rivijera Crikvenica - Kao stvorena za Vas

Rivijera Crikvenica leži u zagrljaju plavetnila čistog bistrog mora i zelenog zaleđa Vinodola. Obdarena je zdravom i blagom klimom, prirodnim ljepotama i kulturno-povijesnim nasljeđem. Idealna je za druženje s prijateljima, obitelji, odmor u pokretu i opuštanje na plaži.
Znate što će vas posebno oduševiti? Rivijera je smještena na moru, a opet dovoljno blizu planina pa u istome danu možete uživati na plaži, roniti, jedriti ili ploviti, a potom za svega pola sata doći do šumskog mira i kušati zdrave specijalitete od ljekovitih biljaka. Rivijere Crikvenica, Novi Vinodolski i Vinodol zajedno imaju više od 300 km raznovrsnih pješačkih i planinarskih i isto toliko biciklističkih staza. Epiteti rivijera zdravlja i grad maratona samo potvrđuju ono što su mnogi prepoznali pred više od stotinu godina –  Crikvenica je idealna za zdravlje svih generacija i pravi raj za sportaše i rekreativce.
Srce rivijere je Crikvenica, ponosna vlasnica najljepše gradske plaže na Jadranu. Živopisno mjesto Selce plijeni pozornost ljepotom tradicije. Šarmantno Jadranovo osvaja povezanošću s netaknutom prirodom, dok Dramalj otkriva zašto baš ovdje zvijezde sjaje jasnije i glazba zvuči melodičnije.

Crikvenica je udaljena svega par minuta vožnje taxi boat-om koji svakodnevno polazi iz centra mjesta Šilo.

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj