Vrhunski specijaliteti kao okrjepa nakon uspješnog poslovnog sastanka


Bogata gastro ponuda s brojnim lokalnim specijalitetima čini hotel Malin idealnim odabirom za sve ljubitelje dobre hrane. Vrhunski morski specijaliteti, otočna janjetina prepoznatljivog okusa, lagana ljetna hrana s prirodno uzgojenim svježim povrćem, pravi su užitak i za najzahtjevnija nepca. Pridodamo li tome domaću rakiju te zlatnu vrbničku žlahtinu, jedinstven doživljaj je zagarantiran.

Nakon odabira prostora, nudimo Vam savršenu večeru koju možete odabrati iz lepeze svečanih menua.

Ukoliko poželite kreirati vlastiti jelovnik, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru.

Osim svečanih menua iz ponude izdvajamo i:

  • cocktail dobrodošlice
  • toplo-hladni buffet
  • catering na vašoj lokaciji
  • ponuda svadbene torte
  • ponuda svadbenih kolača
  • nedjeljni svadbeni ručak
  • djevojačke i momačke večeri

Spoj mora i kršne otočne zemlje, tradicije i struke koja se konstantno educira u kulinarskim dostignućima, obojio je jelovnike restorana Hotela Malin modrim i zelenim bojama.

Na njima možete naći vrhunske specijalitete mora, otočnu janjetinu prepoznatljivog okusa koji sadrži prirodnu slanost bilja u primorskom kamenjaru, laganu ljetnu hranu prepunu prirodno uzgojenog svježeg povrća. Domaće maslinovo ulje, danas tretirano gotovo kao lijek na prvom je mjestu u našim kuhinjama.

Dobrodošlicu ćemo Vam zasigurno zaželjeti domaćim rakijama i suhim smokvama, a uz jela preporučiti; zlatno vino zlatnog otoka – zlatnu vrbničku žlahtinu.

RESTAURANT “ROYAL”

Smješten je na vrhu hotela s kojeg s pruža pogled na Kvarnerski zaljev. Odiše profinjenom elegancijom i intimnom atmosferom. Idealan je za poslovne i posebne objede i večere.

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj