Wellness day - ponuda za vanjske goste

Mislili smo na svakoga i pripremili nešto posebno, bilo da želite provesti kvalitetno vrijeme u krugu svoje obitelji ili se opustiti i zabaviti s boljom polovicom ili prijateljima za vikend.

Nedjelje su rezervirane za „Family day“

Nakon brčkanja i igranja u unutarnjem i vanjskom grijanom bazenu s klincima i korištenja sauna u wellness & spa centru hotela Malin, zasigurno ćete ogladniti. Zato vas pozivamo da isprobate „Jesenski menu“ restorana Mulino, pomno osmišljen od strane naših kuhara koji su u maštovitu gastro priču ukomponirali  slasne  jesenske plodove poput kestena, gljiva i buče.

Petak i subota rezervirani su za parove i prijatelje

Ako s druge strane želite provesti dan u opuštanju s boljom polovicom ili se nakon napornog radnog tjedna podružiti s prijateljima – i za vas imamo rješenje. Korištenje wellnessa, unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, svijeta sauna, welcome drink &  snack i ručak u restoranu Mulino zasigurno su kombinacija koja će vam pomoći da napunite baterije.

U svemu navedenom možete uživati po posebnoj promo cijeni od 280 kn/ 37,16 € po osobi, a doplata za dijete do 12 godina iznosi 110 kn/ 14,59 €.

U wellnessu hotela Malin aktualne su i primamljive ponude, a mi bi svakako izdvojili Immortelle tretman- ritual eteričnim uljem smilja, maderoterapiju lica ili tijela i  HOT stone masažu s eteričnim uljem naranče i cimeta koja će probuditi sva vaša čula.

Zbog velikog interesa za ovu super ponudu, svakako rezervirajte svoje mjesto unaprijed pozivom na broj telefona 051 850 234 ili putem e maila reservations@hotelmalin.com

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj