Osim bogate materijalne baštine, otok Krk odlikuju i neke specifičnosti krajobraza, obojane dvjema specifičnim bojama ovog kraja – zelenom i plavom. Plava blagodat otoka Krka zvana more, od davnine je u tijesnoj vezi sa životom otoka. More je davalo, čovjek je od mora primao, ali zauzvrat i davao moru, nerijetko i ono najvažnije što je imao život. I stoga, uz upoznavanje i u uživanje u “zelenom” dijelu našega kraja, zavirite, upoznajte i doživite i onu najintenzivniju nijansu plavoga – podmorje. Svladavanje početnih ronilačkih vještina, ili pak nadogradnju postojećih nude vam dva ronilačka centra u Šilu.

Ronilački centar “Modrulj” nudi organizaciju tečajeva za ronjenje, ronilačkih izleta, iznajmljivanje opreme, posebne vikend akcije (izvan sezone) te kao posebnu atrakciju, noćno ronjenje na olupini. Za sve svoje klijente u mogućnosti su osigurati i smještaj.

I Ronilački centar “Neptun” u potpunosti je opremljen za organiziranje ronilačkih izleta i tečajeva, te za izvođenje obuke svih vrsta tehničkih ronjenja. U ponudi također ima prijevoz brzim brodovima do atraktivnih lokacija od kojih je najatraktivnija lokacija olupina grčkog potonulog broda Peltastis.

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj