Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu!

Sigurnost i zdravlje gostiju, zaposlenika, partnera i sugrađana ostaju naš prioritet. Neprekidno pratimo novosti i preporuke stručnjaka i nadležnih institucija na temu COVID-19 te ažuriramo našu politiku rezervacija kako bismo vam maksimalno izašli u susret. Sve novosti i informacije vezano za COVID-19 možete pročitati ovdje.

COVID-19 opće informacije

Sve informacije, mjere i preporuke vezane uz COVID-19 možete pročitati ovdje. Na stranici croatiacovid19.info možete pratiti broj aktivnih slučajeva po regijama.

Opća pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku

Od 1. srpnja otvorene granice na razini Europske unije. Svi građani Europske unije i Europskog gospodarskog prostora (EEA) mogu slobodno ući u Hrvatsku bez ograničenja i ne moraju dokazivati razlog svog dolaska. Tranzit kroz Austriju, Italiju i Sloveniju prema Hrvatskoj teče potpuno neometano.

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Tako ćete spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu jer će granična policija imati podatke u sustavu. Na cestovnim graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Rupa i Plovanija postoje posebne vozne trake za goste koji su prije dolaska ispunili i dostavili obrazac Enter Croatia.

Putnici koji su se registrirali na stranici entercroatia.mup.hr primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a.

Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.

Na stranicama Europske Komisije ‘Re-open EU’ možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar Europske unije i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.

Od 21. svibnja 2020. godine svi strani državljani koji namjeravaju ući u Republiku Hrvatsku, kao i hrvatski državljani koji nemaju prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj, odgovore na sva pitanja vezana za ulazak u Republiku Hrvatsku mogu saznati ovdje.

COVID-19 procedure u hotelu

Za sve postojeće i nove rezervacije za 2020. godinu osigurali smo potpunu fleksibilnost odabira i promjene termina odmora u 2020. ili 2021. godini i druge pogodnosti tijekom boravka.

 

 

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj