Kamp Tiha Šilo pruža sve što je potrebno za idealan odmor

Kamp je sam u cijeloj jednoj uvali, uvali imenom «Tiha» po kojoj je i dobio ime, od pitoresknog mjesta Šilo udaljen tek 500 m.

Oaza za odmor i zaljubljenike u kampiranje, očuvanu prirodu, more, sport, prirodna je oaza uređena i osmišljena po mjeri potreba današnjeg čovjeka.

Boraveći u kampu čini vam se da za sebe imate more sinje, budući na svakom mjestu i u svakom trenutku more se vidi i čuje, pa kad tome pridodamo masline, borove, i kamen mediteranski je štih ovdje gotovo opipljiv.

Po svojoj lokaciji to je miran i udoban obiteljski kamp.

Uživajte u odmoru na parceli ili u jedinstvenim mobilnim kućicma.

Kamp “Tiha”, oaza za odmor na moru, s morem…
Izdvojili smo za vas

Smještaj u kampu Tiha Šilo

Mobilne kućice

Provedite nezaboravan odmor u luksuznim mobilnim kućicama smještenim tik uz more. Mobilne kućice su kompletno uređene i klimatizirane te ispunjavaju sve potrebe modernih gostiju.

Saznajte više
Kampiranje – parcele

Kampiranje – parcele

Sa 90 parcela za smještaj šatora, prikolica i kampera kamp Tiha idealno je mjesto za sve koji žele iskusiti odmor u prirodi. Parcele površine od 30 do 100 m²  su rasprostranjene na veličanstvena 4 hektara borovima djelomično pošumljenog prostora, okruženog čistim morem i šljunkovitom plažom. Parcele su smještene u hladovini prekrasne šume te predstavljaju najatraktivniji […]

Saznajte više
Restoran Portić u mjestu Šilo

Portić

U malom ribarskom mjestu Šilo, smještenom na strani otoka koja promatra kopno i Crikvenicu, pronaći ćete gostionicu Portić. Uz svježu ribu i morske delicije u pravom primorskom ambijentu, Portić nudi vrsne lokalne specijalitete koje vrijedi kušati. U ugodnom ambijentu novouređene gostionice Portić, možete kušati niz domaćih, tradicionalnih jela pripremljenih od svježih namirnica.  

Saznajte više
Iskustva naših gostiju
Naši gosti su rekli:
Otok Krk

Lokacija

Doživite nezaboravan i bezbrižan odmor na otoku Krku! Malin Krk sa svojim hotelom, vilama i apartmanima smjestio se na zapadnom dijelu otoka Krka u mjestu Malinska koje slovi kao idealno mjesto za odmor u bilo koje doba godine. Ukoliko ste zaljubljenik u kampiranje, pronađite svoje mjesto u prirodi u kampu Tiha Šilo koji se nalazi u turističkom mjestu Šilo smještenom na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka. Istražite Krk i priuštite si odmor iz snova!

Camping Tiha Šilo

  • Konjska bb
  • 51511 Šilo
Rezerviraj