Immortelle gourmet & wellness experience

O ljekovitim svojstvima smilja ste zasigurno čitali. No, da li ste znali da cvijet smilja nikada ne vene, njegovi sunčani cvjetići zadržavaju svoj oblik i boju čak i kada se osuše? Immortelle, smilje, besmrtnost. Zvuči kao mantra. Ako se i Vi želite osjećati besmrtni makar na dva dana, predlažemo da posjetite Zlatni otok i testirate posebno osmišljenu ponudu koja savršeno njeguje i tijelo i dušu.

Ponuda vrijedi u terminima: 15.09. – 01.12.2022.

Cijena paketa za 2 noćenja/2 osobe (petak – nedjelja): 2629,00 kn / 349,00 €
Cijena paketa za 2 noćenja/2 osobe (ponedjeljak – četvrtak): 2366,00 kn/ 314,00 €

Paket uključuje:

 • 2 noćenja s uključenim doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi s balkonom
 • Besplatan boravak za dijete do 12 godina (na pomoćnom ležaju)
 • Tematska večera u restoranu Mulino jednom za vrijeme boravka (piće nije uključeno u cijenu)
 • Neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, relax zone i sunčališta s ležaljkama u wellness & spa centru
 • Immortelle tretman – ritual eteričnim uljem smilja: piling tijela, korištenja sauna u trajanju od 1 h (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna), revitalizirajući vitaminski napitak, masažu Viana uljem od smilja, hidrataciju tijela Viana kremom od smilja, masažu i piling lica, hidrataciju lica kremom – obavezna rezervacija prije dolaska putem e-maila wellness@hotelmalin.com ili telefona +385 (0)51 298 608
 • 20% popusta na tretmane i masaže u wellness & spa centru (vrijedi za za unaprijed rezervirane tretmane, ponuda se ne odnosi na akcijske tretmane)
 • Besplatan parking
 • Boravišnu pristojbu
 • Mogućnost rane prijave i kasne odjave (ovisno o raspoloživosti)

REZERVIRAJTE SADA (petak – nedjelja)

REZERVIRAJTE SADA (ponedjeljak – četvrtak)

Doplate na recepciji

 • Doplata za obiteljsku sobu: 20 € po danu
 • Doplata za Suite: 30 € po danu
 • Doplata za treću noć na licu mj: 100 € noć (50 € osoba/dan)

Naše preporuke

Posjet plantaži smilja – Immortelle farm

Nakon što ste uživali u tretmanu čarobnim smiljem u našem wellness & spa centru, možda bi željeli vidjeti od kuda dolaze proizvodi i preparati koje koristimo? Predlažemo da se zaputite na „Immortelle farm“ – plantažu smilja smještenu na području Omišlja, na dijelu otoka Krka na kojem se otok najviše približava kopnu. Doživite jedinstveni mediteranski ugođaj u kojemu se možete upoznati sa mediteranskom biljkom smiljem te načinom njene prerade u destileriji i uporabe u parfumerskoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Također, možete uživati u jedinstvenom pogledu na Krčki most te vidjeti mjesto povijesne bitke između Cezara i Pompeja u kojoj se po prvi puta spominje bačva kao sredstvo ambalaže.

Plantažu smilja možete posjetiti besplatno, svakim danom od 09:00 – 19:00 h uz obaveznu najavu na broj mobitela: 091 510 1590 ili na email: office@naturaconsulting.com

Camino ruta Krk

Ljubitelj ste aktivnog odmora i prirode? Onda je Camino Krk kao stvoren za Vas. Odabran kao prva dionica hrvatske Camino rute, koja je djelom hodočasničke rute poznate pod nazivom “Camino di Santiago, ili Put Sv. Jakova. Službena hrvatska vjerodajnica (putovnica za hodočasnike) s Camino pečatima koji odražavaju lokalnu kulturnu baštinu dostupna je svim hodočasnicima koji žele otkriti ovaj novi dodatak europskoj mreži Camino ruta.

Ruta Camino Krk duga je oko 150 km, s preporučenim niže navedenim planom puta. Spektakularni prirodni krajolik, šume, brda s predivnim pogledom, stari dvorci i crkve, napuštena sela, mali srednjovjekovni gradić i prekrasne plaže samo su dio onoga što ova ruta nudi. Svaki dan nudi jedinstvenu priliku za pronalaženje unutarnjeg mira, razmišljanje i otkrivanje te posebne vrste “Camino iskustva”.

Okusi jeseni u restoranu Mulino 

Za Vas smo pripremili brojna gastronomska iznenađenja, a svaki puta kada nas posjetite, ispričat ćemo Vam neku novu, još neispričanu, šarenu priču – kao što je ona o jeseni. Inspiriran toplim notama jeseni, à la carte jelovnik restorana Mulino spaja svima omiljene sezonske plodove u slasnu jesensku priču, a rezultat je doza umjetnosti na tanjuru koja poziva na kušanje. Isprobajte naše specijalitete od buče, kestena ili gljiva, spojite ih s kapljicom Vrbničke žlahtine i uživajte u jesenskim delicijama u toplom ambijentu restorana Mulino.

 

Informacije i rezervacije

  Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
  Rezerviraj