COVID-19: Važne informacije

Prostori za vjenčanja koji ispunjavaju sva vaša očekivanja


Za veće proslave na raspolaganju su Vam dvorana Emilia i hotelski restoran. Dvorana Emilia nalazi se u kongresnom centru hotela, na prvom katu. Ima kapacitet do 220 uzvanika, te veliki plesni podij dovoljan za cjelonoćnu zabavu. Hotelski restoran, smješten u prizemlju hotela, ima najveći kapacitet, do čak 250 uzvanika.

Ukoliko želite intimnije vjenčanje preporučamo Vam restorane Royal i Mulino. Restoran Royal nalazi se na trećem katu hotela Malin te ima kapacitet do 80 uzvanika. Ovaj restoran posjeduje veliku terasu sa predivnim pogledom prema moru. Restoran Mulino, smješten na plaži sa kapacitetom do 100 uzvanika i mogućnošću održavanja proslave na natkrivenoj terasi i u zatvorenom dijelu, savršen je za proslave otvorenijeg tipa u mjeseci kada još topline vladaju.

Ukoliko maštate o vjenčanju na plaži, savršen izbora za Vaš dan iz snova je beach bar Mul.

Osim vrhunske organizacije mladenci dobivaju i poklon od hotela, a to je romantični smještaj u hotelu Malin. Pružit ćemo Vam dan prepun zadovoljstva i čarobnih trenutaka, Vi se samo prepustite i opušteni uživajte u Vašem danu.

Obratite nam se, rado ćemo Vam pomoći

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj