Parcele u kampu Tiha Šilo prave su oaze za opuštanje

Parcele

Parcele Standard Mare (40 – 90 m2)

Možete odabrati parcele veličine od 40 do 90 m2 s fantastičnim pogledom na more. Svi tipovi parcele opremljeni priključkom na struju i vodu. Uživajte u odmoru na otvorenome i jedinstvenome pogledu na more.

 

Parcele Standard Sun (30 – 100 m2)

U ponudi imamo parcele Sun koje su smještene 10-15m od mora veličine 40 m2 do 100 m2. Ove parcele predviđene su za smještaj kamp prikolica i kampera. Sve parcele imaju priključak na struju i svaka parcela ima slavinu sa vodom.

 

Parcele Classic (20 – 90 m2)

U ponudi imamo parcele Classic koje su smještene 80 m od mora i predviđene su za šatore. Veličine su  od 20 m2 do 90 m2. Omeđene su prekrasnim zelenilom i neke od parcela su smještene u hladu.

 

Slični smještaj

DNEVNI BORAVAK DELUXE SEA VIEW

Deluxe mobilna kućica

 • Max: x5
 • 44 m2

Luksuzna kućica s pogledom na more, idealna za 4-5 osoba. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem za jednu osobu te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.

Pogledajte
Luxury sea view mobilna kućica

Luxury sea view mobilna kućica

 • Max: x5
 • 39 m2

Luksuzna kućica s pogledom na more, idealna za 5 osoba. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem za jednu osobu te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.

Pogledajte
Premium Family mobilna kućica

Premium Family mobilna kućica

 • Max: x5
 • 39 m2

Luksuzna kućica, idealna za obitelj sa 4 + 1 osobe. Veličine 39 m2 (7,6 x 5,2 m), sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji […]

Pogledajte

Pošaljite upit

  Polja označena sa * su obavezna

  Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
  Rezerviraj