Parcele u kampu Tiha Šilo prave su oaze za opuštanje

Parcele

Parcele Standard Mare (60 – 80 m2)

Možete odabrati parcele veličine od 60 do 80 m2 s fantastičnim pogledom na more. Svi tipovi parcele opremljeni priključkom na struju i vodu. Uživajte u odmoru na otvorenome i jedinstvenome pogledu na more.

 

Parcele Standard Sun (60 – 80 m2)

Ako biste radije boravili u mirnijem ili intimnijem djelu kampa, bilo u šatoru ili kamperu na raspolaganju su Vam mjesta za kampiranje sa zajedničkim priključkom za struju i vodu.

 

Slični smještaj

Deluxe mobilna kućica

Deluxe mobilna kućica

  • Max: x5
  • 39 m2

Luksuzna kućica s pogledom na more, idealna za 5 osoba. Sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem za jednu osobu te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.

Pogledajte
Luxury sea view mobilna kućica

Luxury sea view mobilna kućica

  • Max: x5
  • 39 m2

Luksuzna kućica s pogledom na more, idealna za 5 osoba. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem za jednu osobu te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.

Pogledajte
Premium Family mobilna kućica

Premium Family mobilna kućica

  • Max: x5
  • 39 m2

Luksuzna kućica, idealna za obitelj sa 4 + 1 osobe. Veličine 39 m2 (7,6 x 5,2 m), sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji […]

Pogledajte

Pošaljite upit

Polja označena sa * su obavezna
Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj