COVID-19: Važne informacije

Vrhunski morski i lokalni specijaliteti restorana Portić


U malom ribarskom mjestu Šilo, smještenom na strani otoka koja promatra kopno i Crikvenicu, pronaći ćete à la carte restoran Portić. Uz svježu ribu i morske delicije u pravom primorskom ambijentu, Portić nudi vrsne lokalne specijalitete koje vrijedi kušati.

U ugodnom ambijentu novouređenog restorana Portić, po povoljnoj cijeni od samo 40 kuna, svaki dan od 10:00 do 14:00 sati možete kušati niz domaćih, tradicionalnih jela pripremljenih od svježih namirnica ili ih naručiti za van.

Jelovnik restorana Portić možete preuzeti OVDJE.

Mjesec bakalara 

Ove godine dani bakalara održavaju se cijeli mjesec, od 27.11. do 27.12.2020.  Osim u lijepom ambijentu i toploj dobrodošlici domaćina možete uživati u brojnim kombinacijama raznovrsnih jela od bakalara. Rezervacija stola je obavezna,  a svoje mjesto možete rezervirati već danas na broj telefona 099 3842 125.

Zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu u bogatoj gastro ponudi s više od dvadeset vrsta jela od bakalara i savršeno uparenim vinima iz vrbničkih vinograda. Bakalar na bijelo, polpete i kroketi od bakalara, bakalar na norveški, bakalar u kori od tikvica, file od bakalara u lisnatom tijestu, bakalar u finim travama, bakalar na glagoljaški samo su neke od gastro delicija kojima poštujemo tradiciju i recepte naših nona, ali istovremeno i eksperimentiramo s novim kombinacijama i okusima…

Pozivamo Vas da nam se pridružite u blagovanju, zapjevate poznatu kvarnersku melodiju ‘bakalar je lipa stvar’ i uživate u gastronomskim čarolijama naših kuhara i kapljicu, dvije Vrbničke žlahtine.

 

Marende u restoranu Portić

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj