Mjesec smijeha

Mjesec smijeha se i ove godine održava u hotelu Malin. Svaki petak na rasporedu su prezabavne komedije ili stand up nastupi, a cilj je samo jedan – nasmijati vas do suza!

Cijena ulaznice je 70 kn/ 9,29 € (tečaj konverzije:  1 € = 7,5345 kn). U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice, a ulaznice se mogu kupiti na recepciji hotela Malin ili putem portala Moje karte.hr.

Za sve informacije kontaktiraje nas putem e-maila reservations@hotelmalin.com ili putem telefona na broj 051 850 234. 

Mjesec smijeha zajednički letak

04.11. Đurologija – Kazalište Luda kuća

Ulazimo u Mjesec smijeha s neponovljivim Brankom Đurićem Đurom koji kroz stand up show Đurologija doista pruža ono najbolje od sebe – prepoznatljivi bosanski humor i dugogodišnje glumačko iskustvo koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”.

11.11. Vla Vla Vlajland – Kazalište Moruzgva

Nasmijavati će nas proslavljena glumica Ecija Ojdanić u jednoj od najuspješnijih monodramskih komedija Vla Vla Vlajland. Velike simpatije publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju. Narodnu feministicu i heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Epizoda Vjalinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

18.11. Čudo – kazalište Moruzgva

Za ova čudna vremena potrebno je Čudo! Nova predstava kazališta Moruzgva “Čudo” nastavak je dviju prethodnih uspješnica, Cabareta “Preko veze” i Vla Vla Vlajland cabareta. Vlajna se vratila! Postala je predsjednica Hrvatske, bogata udovica i svjetska žena. Logični su to koraci u životu jedne čistačice. U novoj predstavi koja je već sada premijerno oduševila publiku, Eciji Ojdanić pridružio i glumac Matija Šakoronja.

25.11. Ladies Night Stand Up Comedy Show

Zaključujemo prezabavan Mjesec smijeha u Malinu stand up komedijom Ladies Night  kojeg predvode četiri sjajne stand up komičarke iz regije. Ovaj odličan tematski show će vam dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”. Nasmijte se raznim ženskim, a i muškim temama iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku, muškarci su i više nego dobrodošli! Marina Orsag (Hr) je vječiti Petar Pan koja iza sebe ima više od 3500 nastupa. Miranda Lončar (Bih) za sebe kaže da je  samostalna: sama, stalno. Vlatka Mifka (Hr) je beskrajno simpatična i blesava osoba. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama.

 

Nakon predstava pozivamo vas na after party i live music u naš Whisky & Wine room Muileann! 04.11. nastupa band “Retro”, a 11.11., 18.11. i 25.11. Rino Petrović acoustic guitar.

Ukoliko nakon predstave i after partyja ne želite voziti kući, imamo rješenje i za vas – aranžman koji uključuje smještaj po smiješnoj cijeni: 

  • Noćenje s uključenim doručkom za 2 osobe
  • 2 ulaznice za odabranu predstavu
  • Korištenje wellness & spa centra (unutarnji i vanjski grijani bazen)
  • Kasni check out
  • Parking

Cijena paketa: 740,00 kn/ 98,21 €

Informacije i rezervacije

    Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
    Rezerviraj