Fun Fit Hike vikend paket

Fun fit hike vikend aranžman odlična je jesenska aktivnost jer se na otoku tada mogu zateći ugodne temperature što čini savršene okolnosti za boravak i šetnju otokom Krkom. Kroz vođene pješačke ture upoznati ćete najljepše skrivene kutke zlatnog otoka i proći neke od trasa Camino Krk rute.

Ponuda vrijedi u terminima:

06. – 08.10. / 13. – 15.10. / 20. – 22.10. / 27. – 29.10. / 03. – 05.11. /

Paket uključuje:

 • 2 noćenja za dvoje u dvokrevetnoj sobi s balkonom
 • 2 x bogati doručak 
 • 2 x pansionska buffet večera
 • Dva dana vođene pješačke ture uz pratnju licenciranog vodiča s uključenim transferom te osiguranim Malin hike goodie bag-om (voda, voćka, sendvič) za svakog gosta
 • Jedno dijete do 12 g. besplatno
 • Neograničeno besplatno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena u wellness & spa centru
 • Mogućnost rane prijave u hotel (ovisno o raspoloživosti)
 • Mogućnost kasne odjave iz hotela (ovisno o raspoloživosti)
 • Mogućnost dobivanja sobe više kategorije (ovisno o raspoloživosti)
 • Besplatan parking (ovisno o raspoloživosti)

Cijena paketa: 385,00 €

Program izleta:

Vikend 06.10. – 08.10.

07.10. SUBOTA: KRČKI MOST – PLANTAŽA SMILJA – ŠPILJA BISERUJKA (10,4 km)
Prava mala avantura kroz stjenovite plaže i mediteransku makiju, a na kraju puta čeka biser otočkog podzemlja: špilja Biserujka. Put kreće od Krčkog mosta i golog otočića Sveti Marko, a nastavlja se obalom do uvale Voz. S razine mora valja se popeti do Kapelice i plantaže smilja, otkud puca prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev. Na kraju tu su još dva dragulja: prekrasna pješčana plaža Slivanjska i špilja Biserujka s bogatstvom špiljskih ukrasa.

08.10. NEDJELJA: MALIN – PORAT – FUMAK – GROBLJE SV. APOLINARA – MALIN (12 km)
Iz hotela ćemo krenuti obalom do mjesta Porat uz koji se smjestio najveći drveni zavjetni križ u Europi – Fumak. Šetnju ćemo nakon toga nastaviti prekrasnim šumarcima koji će nas dovesti do mističnog starog groblja Svetog Apolinara te natrag do hotela.

 

Vikend 13.10. – 15.10.

14.10. SUBOTA: BAŠKA – MJESEČEV PLATO – HLAM –  BAŠKA (9,5 km)
Ova tura vodi vas na Mjesec, a da pritom ne morate u svemir. Istražite spektakularni kameni krajolik iznad Baške na ovoj stazi koja će vas najprije voditi kroz šumarke koji će se ubrzo pretvoriti u
zadivljujuće kamenito bespuće. Prekrasni pogledi na Bašku, otok Prvić i kopno zasigurno će vas ostaviti bez daha.

15.10. NEDJELJA: MALIN – FUMAK – UVALA ČAVLENA – MALIN (15 km)
Ova lagana kružna staza vodi nas uz more do Fumaka, najvećeg drvenog zavjetnog križa u Europi. Nastavljamo do prekrasne uvale Čavlena iz koje gledamo susjedni Cres i potom se šumskim putem vraćamo prema Malinskoj. U šumama iza uvale Čavlena krije se i najstariji hrast na otoku – zapanjujući 400-godišnji div.

 

Vikend 20.10. – 22.10.

21.10. SUBOTA: TRESKAVAC – VELI VRH – OBZOVA – TRESKAVAC (7,3 km)
Pravi planinarski dragulj otoka Krka. Put vodi do dva otočka vrha: Velog vrha i njegovih prekrasnih panoramskih pogleda na grad Krk, Punat i otočić Košljun te do najvišeg vrha otoka: Obzove.

22.10. NEDJELJA: MALIN – SVETI PETAR – MALIN (13 km)
Iz hotela ćemo se kroz sela koja okružuju Malinsku zaputiti do vrha Sveti Petar iznad Gabonjina s kojeg se pružaju prekrasni vidici, a na samom vrhu smjestila se i crkva sv. Petra, na mjestu na kojem je originalno stajala srednjevjekovna crkva. Usput ćemo posjetiti i obližnji Park glagoljice.

 

Vikend 27.10. – 29.10.

28.10. SUBOTA: KAMP TIHA ŠILO – RISIKA – SV. MARAK – VRBNIK (14 km)
Iz kampa Tiha Šilo, s predivnim pogledima na Crikvenicu, uputit ćemo se prema selu Risika i mističnoj ruševnoj crkvici svetog Marka koja se uzdiže iznad prekrasne uvale Sveti Marak, poznate po svojim pješčanim plažama. Put nastavljamo uz more do Vrbnika.

29.10. NEDJELJA: MALIN – CENTAR MALINSKE – SVETI ANTON – STARO GROBLJE – PORAT – MALIN
Nakon šetnje rivom do centra Malinske uputit ćemo se prema selima u zaleđu Malinske te do starog groblja sv. Apolinara. Kroz maslinike nastavljamo do samostana u Poratu, a za kraj nas čeka prekrasna šetnja rivom natrag do hotela.

 

Vikend 03.11. – 05.11.

04.11. SUBOTA: ZAROK – BAG – LJUBIMER – CRKVICA SV. NIKOLE (10 km)
Na ovoj turi vodimo vas na vrhove Ljubimer i Bag, koji se smatra najljepšim vidikovcem na cijelom otoku Krku. Uživajte u prirodnim ljepotama na šetnji kroz ovaj prekrasan dio otoka i veličanstvenim pogledima na otok Prvić. Sjajna prilika za uživanje u različitim licima otoka Krka i nevjerojatnim mrgarima.

05.11. NEDJELJA: HOTEL MALIN – NJIVICE – MALIN (14 km)
Uživajte u uistinu rajskoj Rajskoj cesti od Malinske do Njivica. Savršena staza za opuštajuću šetnju uz more za kraj vikenda.

 

Važne informacije:

* Minimalni broj sudionika za sve vođene pješačke ture je 10 osoba.

U slučaju manjeg broja prijavljenih sudionika ili u slučaju lošeg vremena umjesto vođene hike ture samostalan posjet DUBoak interpretacijskom centru maritimne baštine u centru Malinske (ulaznice uključene)

* Broj osoba na pješačkoj turi je ograničen (max 20 osoba)

Korisni savjeti:

Odjeću prilagoditi godišnjem dobu, odabrati čvrste i udobne cipele za duže pješačenje, ponijeti zaštitu od sunca, kiše i vjetra: vjetrovku, pokrivalo za glavu (šešir ili kapu), sunčane naočale.

 Doplate:

 • Doplata za drugo dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju: 30,00 € po danu
 • Doplata za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 60,00 € po danu
 • Doplata za obiteljsku sobu: 25,00 € po danu
 • Doplata za suite: 30,00 € po danu

 Opis  sobe:
Dvokrevetna soba s balkonomSoba je klimatizirana i opremljena SAT TV, TEL, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (1 osoba). Pomoćni ležaj prikladan je za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (dimenzije: 120 x 200cm).

Projekt je sufinanciran sredstvima TZO Malinska-Dubašnica.

  Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
  Rezerviraj