COVID-19: Važne informacije

Ljetovanje iz snova uz jamstvo najniže cijene

Provedite odmor iz snova u jednoj od prelijepih villa s četiri zvjezdice na otoku Krku u Malinskoj ili u Palitu na otoku Rabu.

Posebna ponuda u vilama i apartmanima upotpunit će sliku Vašeg savršenog odmora. Brojne pogodnosti i dodatni sadržaji koje se nude pružaju odličan omjer cijene i kvalitete i učiniti će vaš obiteljski odmor bezbrižnim i nezaboravnim. Odaberite najbolje za vas i osjećajte se kao kod kuće!

Rezervirajte već danas i osigurajte svojoj obitelji ljetovanje iz snova, a sve to uz garantirano najnižu cijenu i dodatne pogodnosti za direktne rezervacije:

 

 

  • ✔️ Gratis korištenje ležaljki i suncobrana na plaži Mulino
  • ✔️ Besplatno korištenje dječje animacije u Kids Clubu hotela Malin

REZERVIRAJTE UZ JAMSTVO NAJNIŽE CIJENE

 

Odaberite smještaj po svojoj mjeri i izaberite svoju villu:

 

Villa Mike ****

Apartmani Villa „Mike“ nalaze se u mirnom području Malinske – „Vantačići“. Ovi potpuno novi, moderni i s ukusom uređeni apartmani nalaze se svega 300 m od plaže i dućana.

Svi apartmani veličine su 60 m 2 i sastoje se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s mogućnošću još dva ležaja, kuhinje – blagovaonice, dvije kupaonice, a svaki ima terasu ili balkon.

U skrovitom kutku tišine, na samom rubu šume, za one koji žele provesti svoj odmor u mediteranskom ozračju, apartmani Villa “Mike” su bez sumnje najbolji izbor.

Villa Rina ****

Apartmani Villa „Rina“ nalaze se nadomak centru u mirnom području Malinske – „Radići“. Ovi potpuno novi, moderni i s ukusom uređeni stanovi nalaze se svega 800 m od plaže i gradske gužve, što omogućuje sve što Vam je potrebno danju, no ujedno mir i tišinu za odmor noću.

Svi apartmani veličine su 60 m2 i sastoje se od 2 spavaće sobe (bračni krevet), dnevnog boravka s mogućnošću dodatnog ležaja, kuhinje – blagovaonice, kupaonice, a svaki sadrži i balkon.

Za one koji žele uživati blagodati centra, a istovremeno noću imati neometan san, apartmani Villa “Rina” su bez sumnje siguran izbor koji ove dvije želje spaja u dobitnu kombinaciju.

Vila Malin ****

Apartmani Villa Malin, nalaze se u mirnoj, neodoljivoj uvali “Rova”, tek 1.5 km udaljeni od hotela ” Malin “, smješteni uz samo more, a put do plaže vodi vas tek kroz dvorište i vrt ispunjen mediteranskim biljem.

Apartmani veličine su od 56m2 – 72 m2. Sastoje se od 1 velike spavaće sobe ( 2-3 ležaja ), dnevnog boravaka s mogućnošću 2 -3 ležaja, te kuhinjom – blagavaonicom, kupaonicom i natkrivenom loggiom. Apartmani su novi, vrlo prostrani, ukusno uređani i klimatizirani.

Uz nadoplatu po povoljnijim uvjetima za goste Villa “Malin” moguće je koristiti usluge doručka i večere sa buffet stola u hotelu “Malin”. Za one koji žele komfor, a istovremeno hotelski servis, apartmani Villa ” Malin” siguran su izbor.

Villa Franka ****

Apartmani „Villa Franka“ nalaze se u mirnom području Palita, na otoku Rabu i raspolažu sa 6 apartmana. Ovi potpuno novi, moderni i s ukusom uređeni apartmani nalaze se svega 600 m od pješčane plaže i 300 m do najbližeg dućana.

Svi apartmani veličine su 90 m2 i sastoje se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s mogućnošću dodatna dva ležaja, kuhinje-blagovaonice, dvije kupaonice, a svaki ima i balkon. 

Na povišenom dijelu Palita, sa prekrasnim pogledom na more iz svih apartmana, za one koji žele provesti svoj odmor u mediteranskom ozračju, apartmani “Villa Franka” su bez sumnje siguran izbor.

Informacije i rezervacije

malintravel@gppmikic.hr

sales@hotelmalin.com

+385 (0)51 850 178

 

 

 

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj