COVID-19: Važne informacije

Savršen odmor uz standard mobilnu kućicu

Standard mobilna kućica

Lijepa i jednostavna, idealna za 4 osobe. Veličine  7,3 m * 3m. Uređena u duhu mediterana, obložena dekorativnim  kamenom; predstavlja pravi mali prototip kamene kućice, tipične za podneblje otoka. Veličine 22 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 kupaonice, dnevnog boravka s dva pomoćna ležaja te kuhinjske niše.

Opremljena klima uređajem, televizijom,  natkrivenom terasom, sa sjedećom garniturom i ležaljkama.

Uvjeti:

  • Najam mobilne kućice po danu uključuje boravak 5 osoba (5. osoba gratis),  vodu i struju.
  • Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
  • Posteljina i ručnici uključeni u cijenu.
  • Pri najmu mobilnih kućica dodatno se plaća jednokratna naknada za čišćenje u iznosu od 25 Eura.
  • Pri prijavi na recepciji kampa gosti mobilnih kućica plaćaju depozit u iznosu od 100 Eura, koji im se na kraju boravka vraća ukoliko nikakva šteta nije počinjena.
  • Korištenje mobilne kuće na dan dolaska je od 14 sati. Na dan odlaska gosti se mole da oslobode mobilnu kućicu do 10.00h.

Slični smještaj

Deluxe mobilna kućica

Premium mobilna kućica

  • Max: Max x6
  • 32 32 m2

Super luksuzna kućica, idealna za 4 + 2 osobe. Uređena u duhu mediterana, obložena dekorativnim kamenom; predstavlja pravi mali prototip kamene kućice, tipične za podneblje otoka. Veličine 32 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s dva pomoćna ležaja te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, natkrivenom terasom površine 21 m […]

Pogledajte
Parcele u kampu Tiha Šilo na otoku Krku

Parcele, paušal

  • 70-90 70-90 m2

Uređene parcele veličine od 70 do 90 m2, s mogućnošću priključka na struju, smještene u hladovini borova. Parcele su locirane i uređene na način da svatko može zadržati i imati svoju privatnost.

Pogledajte
Tranzitni smještaj u kampu Tiha Šilo

Tranzitni smještaj

U kampu je posebno predviđen prostor i kamp jedinice za kampiste koji ljetuju u kampu kao prolaznici, bilo da kampiraju u šatoru, u kamp kućici ili kamperu. Kamp jedinice imaju priključak na struju.

Pogledajte

Pošaljite upit

Polja označena sa * su obavezna
Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj