COVID-19: Važne informacije

Studeni - mjesec smijeha u hotelu Malin

Ne dopustite da studeni bude tmuran i siv – posjetite “Mjesec smijeha u hotelu Malin”  i nasmijte se do suza uz legendarne predstave.

 

 

U nastavku donosimo raspored predstava:

“Prosti faktori” – Marko Dejanović

Datum i vrijeme: 15.11.2019, 20:00 sati
Lokacija: Hotel Malin, Malinska
Cijena:

  • 40,00 kn – ulaznica za stand up show (ulaznice se mogu kupiti na dan predstave u hotelu Malin)
  • 180,00 kn – ulaznica za stand up show i večera (obavezna rezervacija)

 

 

Sex, crkva, politika – nema tabua! Ovaj stand up show nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore. Predstava je samo za starije od 16 godina.

 

“Ufuraj se i pukni” – Teatar Kerekesh

Datum i vrijeme: 22.11.2019, 20:00 sati
Lokacija: Hotel Malin, Malinska
Cjena ulaznice: 40,00 kn (ulaznice se mogu kupiti na dan predstave u hotelu Malin)

 

 

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Nastupaju: Zoran Pribičević, Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš

Uvijek aktualna komedija koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici. Što studirati i zašto, odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka, „supervizora“ koji voli malo puno popiti, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju… U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i ništa nije na njihovoj strani. Baš ništa.

Prema ovoj predstavi Kerekesh Teatar 2018. godine snima istoimeni film, premijerno prikazan u ožujku 2019. godine.

 

“Ćiro” – Tarik Filipović 

Datum i vrijeme: 29.11.2019, 20:00 sati
Lokacija: hotel Malin, Malinska
Cijena ulaznice: 40,00 kn (ulaznice se mogu kupiti na dan predstave u hotelu Malin)

 

 

Režija: Tarik Filipović

Odabir glazbe: Tarik Filipović
Scenograf: Ivica Mamić
Kostimografkinja: Vedrana Rapić
Oblikovatelj svjetla: Igor Petrovski

Igra: Tarik Filipović

Oblikovanje vizualnih komunikacija: Mario Jurjević
Fotografije: Ines Stipetić

 

Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarika Filipovića, predstavljamo njegov najnoviji autorski projekt. Monodrama koju će Tarik Filipović igrati u hotelu Malin inspirirana je likom i djelom osebujnog Ćire Blaževića, nogometne ikone ali i kultne ličnosti.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača? Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu. Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

 

Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj