COVID-19: Važne informacije

Chef's table - vrhunski gastro doživljaj u Vašem domu

Chef’s table – vrhunski gastro doživljaj u Vašem domu

Chef´s table novi je koncept osmišljen kako bi, unatoč svim izazovima koji su stavljeni pred ugostiteljstvo u ovim vremenima, približili ukusna jela iz bogate ponude restorana Mulino, ali i oslobodili Vas svih obveza oko pripreme obroka.

Naglasak ćemo zadržati na pripremi jela od sezonskih namirnica koje su osnova pripreme zdravih i ukusnih jela te približiti tradicionalna jela otoka Krka spremljena na način chefa kuhinje restorana Mulino.  U pripremi je nekoliko originalnih menija, koji će zadovoljiti i najveće gurmane, a naša preporuka svakako je “Mulino Touch Experience” – novi menu pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio i najzahtjevnija nepca pravih gurmana.

Spremni smo za dolazak u Vaš dom, bilo da želite iznenaditi svoje prijatelje, provesti kvalitetno vrijeme sa obitelji ili jednostavno uživati u delicijama chefa Nina bez ikakvih planiranja ili stresa. Donosimo sve potrebne namirnice i dobru volju.

 

Za sve Vas koji smatrate da se Chef Nino nebi snašao u Vašoj kuhinji, pripremamo knjigu recepata – Rent A Chef’s Menu – kako bi sva naša jela mogli spremati i bez Ninove pomoći. Voila! Zvuči totalno francuski a zapravo je domaće i toplo, baš kao sva jela iz bogate ponude restorana Mulino.

 

 

Informacije i rezervacije: 

Ribarske večeri u restoranu Mulino

Ribarske večeri u restoranu Mulino

Ribarske večeri u restoranu Mulino održavaju se svakog četvrtka tijekom ljetnih mjeseci na terasi restorana Mulino. Posjetite nas i uživajte u toplim ljetnim večerima uz more, zvucima klapske pjesme u izvedbi klape Kaštadi, čašu- dvije autohtonih vina otoka Krka i specijalitete iz našeg novog jelovnika. 

Saznajte više
Marende Krk

HIT Doručak u Restoranu Mulino

Posjetite Restoran Mulino svako jutro od 09:00 do 11:00 i započnite dan ukusnim zalogajima koje su za Vas pripremili kuhari Restorana Mulino! Probajte tortilju s povrćem ili razne smoothie, koji su odlična preporuka za zdravo jutro. Preuzmite menu Doručak u Restoranu Mulino OVDJE.        

Saznajte više
 Spoj mediterana i tradicije u jednom tanjuru

Spoj mediterana i tradicije u jednom tanjuru

U elegantnom spoju vrhunske udobnosti i tradicije à la carte restorana Mulino, u širokoj lepezi delicija, nakon već tradicionalnih proljetnih, nastavljaju se priče s okusom mora koje golicaju nepca već na samu pomisao o morskim plodovima i dnevno svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem, čije kapi oplemenjuju svako jelo. Uz svako jelo priča započinje i […]

Saznajte više
Dani šparoga i mlade krčke janjetine

Dani šparoga i janjetine

U ponudi na bazi jela od šparoga i mlade janjetine možete uživati od kraja ožujka do sredine svibnja. Ispunite svoj duh šetnjom uz more i uživanjem u posebnim delicijama pripremljenim na bazi ‘proljetnog čistača organizma’ – divlje šparoge. Za sve one željne domaće kuhinje, u à la carte restoranu Mulino, pripremili smo jela od janjetine […]

Saznajte više
Gastro jesen u restoranu Mulino

Gastro jesen

Za Vas smo pripremili brojne gastronomske priče, a svaki puta kada nas posjetite, ispričat ćemo Vam neku novu, još neispričanu, šarenu priču – kao što je ona o jeseni. Inspiriran toplim notama jeseni, à la carte jelovnik restorana Mulino spaja svima omiljene sezonske plodove u slasnu jesensku priču, a rezultat je doza umjetnosti na tanjuru […]

Saznajte više
Dani bakalara u hotelu Malin

Mjesec bakalara

Unatoč svim izazovima 𝗗𝗮𝗻𝗶 𝗯𝗮𝗸𝗮𝗹𝗮𝗿𝗮  se i ove godine nastavljaju u hotelu Malin. Po promotivnoj cijeni od 250 kn možete uživati u tematskoj večeri „Dani bakalara“ u restoranu Royal uz smještaj na dnevnom odmoru i gratis korištenju wellness & spa centra. Ukoliko želite prenoćiti, cijena noćenja s doručkom, tematske večere i korištenja wellness & spa […]

Saznajte više
Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj