COVID-19: Važne informacije

Chef's table - vrhunski gastro doživljaj u Vašem domu

Chef’s table – vrhunski gastro doživljaj u Vašem domu

Chef´s table novi je koncept osmišljen kako bi, unatoč svim izazovima koji su stavljeni pred ugostiteljstvo u ovim vremenima, približili ukusna jela iz bogate ponude restorana Mulino, ali i oslobodili Vas svih obveza oko pripreme obroka.

Naglasak ćemo zadržati na pripremi jela od sezonskih namirnica koje su osnova pripreme zdravih i ukusnih jela te približiti tradicionalna jela otoka Krka spremljena na način chefa kuhinje restorana Mulino.  U pripremi je nekoliko originalnih menija, koji će zadovoljiti i najveće gurmane, a naša preporuka svakako je “Mulino Touch Experience” – novi menu pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio i najzahtjevnija nepca pravih gurmana.

Spremni smo za dolazak u Vaš dom, bilo da želite iznenaditi svoje prijatelje, provesti kvalitetno vrijeme sa obitelji ili jednostavno uživati u delicijama chefa Nina bez ikakvih planiranja ili stresa. Donosimo sve potrebne namirnice i dobru volju.

 

Za sve Vas koji smatrate da se Chef Nino nebi snašao u Vašoj kuhinji, pripremamo knjigu recepata – Rent A Chef’s Menu – kako bi sva naša jela mogli spremati i bez Ninove pomoći. Voila! Zvuči totalno francuski a zapravo je domaće i toplo, baš kao sva jela iz bogate ponude restorana Mulino.

 

 

Informacije i rezervacije: 

Dani bakalara u hotelu Malin

Dani bakalara u restoranu Royal

Dani bakalara se i ove godine nastavljaju u hotelu Malin. Po promotivnoj cijeni od 225 kn možete uživati u tematskoj večeri „Dani bakalara“ u restoranu Royal. Ukoliko želite prenoćiti, obratite nam se s povjerenjem. Nudimo i mogućnost “bakalar za van” – preuzimanje narudžbi do 24.12. uz prethodnu narudžbu na broj telefona 051 850 234. Zasigurno ćete […]

Saznajte više
Gastro jesen u restoranu Mulino

Gastro jesen

Za Vas smo pripremili brojne gastronomske priče, a svaki puta kada nas posjetite, ispričat ćemo Vam neku novu, još neispričanu, šarenu priču – kao što je ona o jeseni. Inspiriran toplim notama jeseni, à la carte jelovnik restorana Mulino spaja svima omiljene sezonske plodove u slasnu jesensku priču, a rezultat je doza umjetnosti na tanjuru […]

Saznajte više
Marende Krk

Marende u restoranu Mulino

Novo u ponudi Restorana Mulino! Probajte ukusne marende iz ponude i uživajte u ukusnim jelima našeg restorana. Tjednu ponudu marendi možete preuzeti  OVDJE.        

Saznajte više
 Spoj mediterana i tradicije u jednom tanjuru

Spoj mediterana i tradicije u jednom tanjuru

U elegantnom spoju vrhunske udobnosti i tradicije à la carte restorana Mulino, u širokoj lepezi delicija, nakon već tradicionalnih proljetnih, nastavljaju se priče s okusom mora koje golicaju nepca već na samu pomisao o morskim plodovima i dnevno svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem, čije kapi oplemenjuju svako jelo. Uz svako jelo priča započinje i […]

Saznajte više
Ribarske večeri u restoranu Mulino

Ribarske večeri u restoranu Mulino

Ribarske večeri u restoranu Mulino održavaju se svakog četvrtka tijekom ljetnih mjeseci na terasi restorana Mulino. Posjetite nas i uživajte u toplim ljetnim večerima uz more, zvucima klapske pjesme u izvedbi klape Kaštadi, čašu- dvije autohtonih vina otoka Krka i specijalitete iz našeg novog jelovnika. 

Saznajte više
Hrvatska turistička zajednica malinska otok Krk Kvarner RDA
Rezerviraj